mandag, oktober 09, 2006

Bout to happen

Ja, det e en del ting som ska skje og en del ting som har skjedd. La oss ta de tinga som har skjedd. Va på bursdag på lørdagen t en som hete Tormod, møtt folk æ ikke har møtt på ei god stund. Va t Rune og og dæm før og etter bursdagen, jaja nok om det og mer om noe annet.

La oss snakk om helga på Oppdal t helga, du vet kanskje at det e fredag den 13. den dagen vi reise dit? Folk vet kanskje ikke at æ e "litt" overtroisk, men no vet dokk det. Vi ska jo til Øverhaugen, det e jo plassen æ hadd den fantastiske drømmen æ skreiv en post om her på bloggen.

Når vi kjæm på Øverhaugen igjen bli ringen slutta, det va her hele PK eventyret starta kan du si, det e ett år siden æ starta sånn ca...

Tilbake om overtro, det er ett visst tall jeg ikke har sansen for...Ja, det er 13, er heller ikke så stor fan av svarte katter. Det betyr jo ulykke vis de krysser veien foran deg, da er det bare å håpe på at de går over igjen. Det finnes heldigvis lykketall også, sånn som 3, 7 og 9, vet egentlig ikke helt hvorfor det har blitt sånn, men sånn er det bare.

Sånn by the way, søstra mi var på tv`n i dag! Triplet som jeg vanligvis ikke pleier å se. Det var sånn hjemme hos opplegg, ganske morsomt å se.