mandag, mai 07, 2007

Post nr. 50!

Yes, det her e post nr. 50 folkens, og det ska feires!

I den posten her ska æ snakk om likestilling av alle ting, det e en ting som har opptatt mæ i det siste. Altså, saken e sånn at æ e litt lei av det ska vær en manneting å sjekk opp og sjarmere det motsatte kjønn, hvis det e sånn, så æ e lei av det. Koffer kan ikke jenta sjekk opp og sjarmer mæ f eks? Æ bare lure, det kan hend at det faktisk finns jenta som sjekke gutta, sånt like vi! (i allefall æ)Æ e litt lei av å misslykkes med det opplegget der, nånn som kjenne sæ igjen? Såå konklusjonen e: Jenta, skjerp dokk! Dokk kan my bedre enn det dokk trur, i allefall for mæ. (men det kan hend at æ e litt for innbilsk også, det e ingen umulighet)

Det e nok for den gangen her, kommentara mottas med takk!

13 Comments:

Blogger Sanna Marie said...

Helt uenig!!! Æ mene, ja, selvfølgelig er det mulig for ei jente og sjekke opp en gutt hvis hun føler for det, men ærlig talt! Det e DOKKERS JOBB! Det e mannen som skal sjarmere dama og vær gentleman og få a til å føl at han e keen på a, og at hu e fin og søt og snill osv, ikke sant? Det e rett og slett for dårlig hvis dåkker ikke tar den oppgaven seriøst altså, sorry det bli for tafatt. Jentan sin oppgave kan forrøvrig vær å flørt (det e vi ganske god til), men sjekkinga får bli opp t dokker, det mene no æ!

3:51 p.m.  
Anonymous Anonym said...

helt eni med Sanna...
akkurat som æ skulla ha sagt det sjøl..
mennern ska vær gentleman...

3:38 p.m.  
Anonymous Anonym said...

jepp..you said it sanna!

8:13 p.m.  
Anonymous Anonym said...

hallo ladies! så lat e vi da ikke? vi kan da ikke sjansa la gå fra oss bar efor at d e mannfolks ansvar å ta d siste steget vel? skjerp dokker! ut å sjekk ;-)

1:50 p.m.  
Blogger Kristian said...

Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

11:52 p.m.  
Blogger Kristian said...

hahaha..her var det folkeliv og stemning:) Godt å se at man kan diskutere litt! Ehm ja, det har nok bestandig vært sånn at gutten tar det siste steget og at man er gentleman for jenta man er glad i er jo en selvfølge. Slik kommer det alltid til å være, noe som er helt greit. Men jenta må også sjarmere gutten..man kan ikke forvente at en gutt skal sjarmere henne hvis man ikke lar seg bli sjarmert..ying yang vet du.Det er ikke en enveiskjøring som mange jenter tror;)

11:55 p.m.  
Anonymous Anonym said...

ja.. da var d aa vinne sin hustru da.. staar ingenting om a vinne sin mann, for aa ta den litt teologiske, enig me sanna:)

4:41 p.m.  
Blogger Sanna Marie said...

No ska det jo også sies at det e opp til jenta å vis at hu e interessert slik at gutten tar steget, noe som fint kan gjøres med flørting og sjarmering, men kom igjen daaaaa! Skjekkinga e opp til guttan (med mindre jenta har lyst til å skjekke da), hvis dåkker tror at dåkker kan fraskriv dåkker det ansvaret ved å vis til likestilling så e dåkker ikke så veldig gentleman altså! Og dessuten handle det ikke om å vær lat! det e akkurat som om jenta skulla fridd: det e akseptert og fullt mulig, men de fleste jenta villa synes det va opp til gutten å gjør det, akkurat som æ trur de fleste gutta villa funne det merkelig om det va jenta som gjor det.
Ellers ser æ at det e mange som e enig med mæ, det e flott:)

9:28 p.m.  
Anonymous Anonym said...

d her e som å diskuter om jenta eller gutten ska stå på kjøkkenet og lag mat. kvitt dokker med gammeldagse tradisjona da. koffor i all verden kan ikke jenta fri? e vi plutselig både lat OG pinglat no.. guttan har da tusen andre måta å være gentleman på om dem vil å. fins d ingen gutta her som syns d e kult at jentan sjekke dokker opp? kor kul må du ikke føl dæ da!;-)

11:28 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Yes da Liv, bra å sjå at noen er enig! Må si at det e kult at jenta sjekke opp ja.

4:49 p.m.  
Anonymous Anonym said...

You said it Liv!

12:39 a.m.  
Blogger Sanna Marie said...

At det går an! E det ingen som er litt romantisk enda eller? Ka har skjedd med verden? Hvis det e sånn det ska vær så villa æ heller ha levd i pride and prejudges tida altså! der visst dem ka en ekte gentleman var. Og, ja, tida har forandra sæ, men æ synes virkelig ikke det ska vær likestilling for enhver pris. Selvfølgelig (som sagt) kan jenta både skjekk opp og fri hvis hu har LYST, men det ska ikke vær påkrevd. Hvis guttan vente sæ det så synes æ det e dem som e pinglat, ærlig talt!

12:55 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Æ skjønne jo det Sanna, sånt kjæm egentlig naturlig etter hvert det, gjør i allefall det t mæ. Æ har jo ikke tatt mæ fri fra sjekkinga fordi om æ mene at jenta også kan sjekk om du skjønne. Æ mene at jentan ikke bør vær så passiv når det gjeld sånt og vent at det e bare vårt ansvar. Da e det liksom ikke nå stas længer.

3:38 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home